100 floors Annex bütün bölümlerin çözümleri ve açıklamaları



100 floors Annex bütün bölümlerin çözümleri ve açıklamaları


100 floors Annex100 floors 31.07 tarihinde sürpriz bir güncellemeyle önceki bölümleri Main Tower, 100′den sonraki bölümleri Annex olarak ayırdı. Burada 100 floors’un Annex oyununun bütün bölümlerinin çözümleri ve açıklamaları bulunmaktadır. Yeni güncellemeyle eklenecek olan bölümler de hemen eklenerek makale güncel tutulacaktır. Annex’e başlayabilmek için önce Main Tower’ın bitirilmesi gerekiyor. 100 floors Main Tower bütün bölümlerin çözümleri sayfasından çözümlere ulaşabilirsiniz. Annex oyununun çözümleri:

100 floors Annex 1. bölüm çözümü:

Bıçağı kullanarak kayanın bağlı olduğu ipi kesin. Soldan asansör düşmeye başlayacak. Yere çarpmadan, asansördeki yumurtaya dokunarak eşyalara eklemeniz gerekiyor. Sonrasında yumurtayı kapının üzerindeki ağaçtaki kuş yuvasına bırakın.

100 floors Annex 2. bölüm çözümü:

Her adımda sol 1, sağ iki birim ilerliyor. Buna göre Sağ üst ve sol bölümlerin işaretli olması gerekiyor. Sonrasında kolu çekerek kapıyı açabilirsiniz. 100 floors Annex 2. bölüm çözülmüş haline buradan ulaşabilirsiniz.

100 floors Annex 3. bölüm çözümü:

Rakamlar Taş kağıt makas oyununda görünen parmak sayısına eşit. Yani taş=0, kağıt=5, makas=2. Kağıt taş makas olarak sol tarafa yazarsak, yazılacak rakamlar 5,0,2 oluyor. Tabii bu yazdıklarımızın kazanması için sağ tarafın da taş makas kağıt olması gerekiyor. Yani: 0,2,5. 100 floors Annex 3. bölüm çözülmüş haline buradan ulaşabilirsiniz.

100 floors Annex 4. bölüm çözümü:

Kapının üzerindeki noktalara uygun şekilde davlua dokunun. Adamın ayağı ile aynı olması gerekiyor.

100 floors Annex 5. bölüm çözümü:

Telefonu sallayarak kitapları yere düşürün. Soldaki kitaplığı sağa sürükleyerek nerelere X koymanız gerektiğini görün ve kapıda aynı yerlere X olacak şekilde dokunun. Sonra sağdaki kitaplığı sola çekin ve işaretli yerleri kapıda O olarak dokunun. X olan yerlere denk geliyorsa iç içe OX olarak ayarlayın. Sonuç: 1. satır: orta OX, 2. satır: 1. X 3. O, 3. satır: 1. O, 2. OX, 3. X

Güncellemelerle yeni bölümler eklendikçe makale güncellenecektir. Anlaşılmayan bölüm, değiştirilmesi gerektiğini düşündüğünüz bir şey varsa yorum olarak yazabilirsiniz.
İyi eğlenceler.

-ALINTIDIR-

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekran Mavileşmesi, Yeşillenmesi Renk Bozukluğu Sorunu

Kaydedilmemiş Word Dosyasını Kurtarma

MS Word-İki Yarım Satır Nasıl Tek Satır Yapılır, Birleştirilir?