Free Commander ile toplu dosya adı değiştirme



Toplu dosya adı değiştirme işlemi free commander programı ile oldukça kolay yapılabilmektedir. Program aslında ücretsiz, küçük, sisteminizi yormayan bir dosya yönetim sistemi programıdır. Kullanımı kolay bu program sayesinde windows pencerelerinden yada windows gezgininden daha kolay işlem yapabilirsiniz.


Free Commander programını kurun. Kurulum sırasında program dilini Türkçe olarak seçin.Böylece program kısmen Türkçe olacak.
Programı çalıştırıp ismini değiştireceğiniz dosyaların bulunduğu klasörü açın. Dosya bölümünden multi rename kısmını seçin. File name bölümüne istediğiniz ismi yazıp onaylayın.




Tanıtımı: FreeCommander ile bilgisayarınızdaki ve ağdaki sürücüler ve klasörler arasında dosya transferi, silme, düzenleme gibi işlemler Windows Gezginine göre daha hızlı ve etkili yapılabilir.


FreeCommander ile ek olarak dosya özniteliklerini değiştirme, dosya karşılaştırma, ilişkilendirme, toplu dosya işmi değiştirme, dosya bölme, birleştirme, CRC oluşturma, kontrol etme işlemlerini yapabilir, FTP sunucusuna bağlanabilirsiniz.


Link: http://www.freecommander.com/fc_downl_en.htm

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekran Mavileşmesi, Yeşillenmesi Renk Bozukluğu Sorunu

Kaydedilmemiş Word Dosyasını Kurtarma

MS Word-İki Yarım Satır Nasıl Tek Satır Yapılır, Birleştirilir?