Google Cloud Connect ve Google Docs

Google Docs ile ücretsiz edineceğiniz bir gmail hesabınızla dokümanlarımızı internette saklayabilirsiniz. Gmail bunun için size 2GB ücretsiz alan tahsis etmekte. Bu sahip olduğunuz dokümanları saklamak için gayet yeterli bir alan.

Bu sayede sadece internet bağlantısı olan bir bilgisayardan veya cep telefonunuzdan, hesabınız ve şifreniz vasıtasıyla dökümanlarınıza ulaşabilir, onları inceleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. Kaydedebilir çıktı alabilir ve her işlemi gerçekleştirebilirsiniz.


Böylece kişisel bilgisayarınızın başına gelebilecek kayıp,çalıntı,arıza,virüs v.s. gibi sorunlar nedeniyle verilerinizin kaybolmayacaktır.

Google Cloud Connect ise küçük bir uygulamadır. Şu adresten indirebilirsiniz. http://tools.google.com/dlpage/cloudconnect?hl=tr#

Görevi ise kendini ofis programınıza ekleyerek tek tıklama ile kullandığınız belgeyi (exel,word,powerpoint v.s. fark etmez) Google Docs hesabınıza gönderir ve senkronize eder.


Tanıtım Yazısı;
Microsoft Office için Google Cloud Connect, bildiğiniz Microsoft® Office deneyimine çok kişiyle ortaklaşa düzenleme özelliğini katıyor. Microsoft Word, PowerPoint® ve Excel® dokümanlarını paylaşabilir, yedekleyebilir ve ortak çalışanlarla eşzamanlı olarak düzenleyebilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekran Mavileşmesi, Yeşillenmesi Renk Bozukluğu Sorunu

Kaydedilmemiş Word Dosyasını Kurtarma

MS Word-İki Yarım Satır Nasıl Tek Satır Yapılır, Birleştirilir?